Reviews


Reviews (referenties) van ouders


Aan alle lieve leidsters van Boerhaave!

Namens ons en natuurlijk Sule ontzettend veel dank voor jullie goede lieve zorgen van het afgelopen jaar. Sule begint al te lachen als we het Boerhaaveplein op komen, dus dat zegt genoeg denk ik ! Hierbij een kleinigheid om jullie te bedanken !
Veel liefs ! Willem, Inger & Sule xxx
(oktober 2018)

Fijne opvang!

Wat een fijne, kleinschalige opvang hebben jullie, Bert en Patricia. Ik hoop dat jullie nog lang een fijne plek voor kleine kindjes kunnen bieden. Bedankt voor de afgelopen jaren.
Liefs Josine en Fee.
(oktober 2018)

Ik ga reizen, maar kom snel weer terug!

Ik heb het de afgelopen 2 jaar héél leuk gezellig bij jullie gehad ! Dank je wel dat jullie altijd zo lief voor mij zijn en allemaal leuke dingen met mij doen! Ik ga nu 3 maandjes reizen met mijn papa en mama, maar ik kom graag en met veel plezier weer bij jullie terug! Merci en liefs,
Saar
(juli 2018)

Geweldig bij Artis!

Op woensdag 11 februari zijn we naar Artis geweest. We hebben heel veel dieren gezien, zoals, kamelen, leeuwen, olifanten, giraffes, zeehonden, apen en schattige pinguins. In het vlinderhuis was het lekker warm en hebben we gegeten en gedronken. De kinderen vonden het geweldig en hadden grote verhalen.

VVE programma Thema huisdieren
De kinderen maken kennis met verschillende huisdieren aan hand van foto’s en misschien ook in het echt. Dan kunnen ze een dier aanraken en weten ze hoe dat voelt. Verder gaan we ontdekken wat ze eten, wat voor geluid ze maken en hoe je voor ze moet zorgen. Ook besteden we aandacht aan wat huisdieren fijn en niet fijn vinden.

 

 

 Contact 

 

 Rondleiding 

 


kroontje recht


Kinderdagpaleis Boerhaave
Boerhaaveplein 22 hs
1091 AT Amsterdam
T: 020 - 358 3722
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

button slotje gesloten


kroontje recht