Vaste leidsters

 

Patricia

Ik ben Patricia, 50 jaar en moeder van een zoon van 21 en een dochter van 19. Ik ben geboren in Amsterdam en woon daar nog steeds. Na zeven jaar voor een bank te hebben gewerkt, besloot ik dat ik minder commercieel wilde. In de zomervakantie van 1995 kregen mijn partner en ik het idee om een kinderdagverblijf te starten.

Bij thuiskomst vonden we snel een geschikt pand en begin 1996 ging de Wigwam van start. Dat zelfde jaar heb ik versneld de opleiding leidster kindercentra gedaan en daarna de hbo opleiding management in de kinderopvang.

We wilden graag uitbreiden in Amsterdam Oost omdat veel van onze klanten daar naar toe verhuisden. In januari 2015 zijn we gestart met Kinderdagpaleis Boerhaave.

Het werken in de kinderopvang is voor mij nog steeds fantastisch. Geen dag is het zelfde, het werken met de kinderen geeft een heel voldaan gevoel. Ze zijn open en enthousiast en ik vind het een grote uitdaging de kinderen elke dag een fijne tijd te bezorgen. Leiding geven aan ons team voelt goed, wij willen er namelijk met z’n allen het beste van maken. Een goed persoonlijk contact met de ouders vind ik ook heel belangrijk.

Letina

Mijn naam is Letina, ik ben 40 jaar, getrouwd en moeder van drie kinderen en ik woon in Amsterdam. Ik heb de opleiding SPW 3 gedaan en werk sinds september 2007 in de kinderopvang.

Vanaf juni 2010 werk ik bij als pedagogisch medewerker voor de eigenaren van Kinderdagpaleis Boerhaave.

Het werken met kinderen vind ik leuk, omdat je een bijdrage kan leveren aan de zelfstandigheid, zelfvertrouwen, zelfbewustzijn van een kind en de overdracht van normen en waarden. Ik ben heel enthousiast om met het VVE-programma te werken. Het stimuleert kinderen spelenderwijs in hun ontwikkeling.

Wat me aanspreekt aan het werken op Kinderdagpaleis Boerhaave is dat wij als leidsters er hard aan werken dat de kinderen zich veilig en prettig voelen op de groep.
 

leidster ArniëlleArniëlle

Mijn naam is Arniëlle en ik ben 58 jaar. Ik ben moeder van 2 dochters, Nikkie (34) en Charly (30) en ik ben al 4x oma. Ik woon in Amsterdam-West.

Mijn werkzame leven ben ik gestart in de ziekenverzorging, maar ik werk nu al weer 29 jaar in de kinderopvang. De afgelopen 16 jaar voor de eigenaren van Kinderdagpaleis Boerhaave.

De interactie tussen de kinderen onderling, de samenwerking met de collega’s en de contacten met de ouders maken dit tot een mooi en dankbaar beroep. Ik vind het werk vooral leuk vanwege het contact met prille ouders. Ik hoop nog lang deel uit te mogen maken aan de eerste stappen in een mensenleven.

Cigdem

Mijn naam is Cigdem, 41 jaar, getrouwd en ik woon in Amsterdam. Ik heb 2 dochters, 5 en 1 jaar.

Ik heb de opleiding pedagogisch werk niveau 3 gedaan. Sinds 2007 werk ik in de kinderopvang en vanaf 2010 voor de eigenaren van Kinderdagpaleis Boerhaave.

Het werken met kinderen van 0-4 jaar is elke dag een uitdaging voor mij. Ik vind het leuk om kinderen de eerste dingen bij te brengen of te zien doen, zoals het eerste stapje.

Kinderdagpaleis Boerhaave is een fijne werkplek, er is een huiselijke sfeer en een goede samenwerking met de collega’s. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht voor de kinderen, waardoor ik een goede bijdrage kan leveren aan de opvoeding.

 

 

 

 

 

 Contact 

 

 Rondleiding 

 


kroontje recht


Kinderdagpaleis Boerhaave
Boerhaaveplein 22 hs
1091 AT Amsterdam
T: 020 - 358 3722
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

button slotje gesloten


kroontje recht