PersoneelsbeleidPersoneel

Ons doel is om een personeelsbestand te creëren en te behouden dat in staat is om kwalitatief goede kinderopvang te bieden. Dat betekent een goede selectie maken met het aannemen van personeel. 

We zorgen voor goede communicatie onderling, door goede verslaglegging, wekelijks overleg over de opvang en personeelsbijeenkomsten voor alle medewerkers inclusief stagiaires. .

CAO-eisen kinderopvang

De leidsters die bij ons werken, hebben een opleiding gevolgd die voldoet aan de CAO kinderopvang. We selecteren leidsters vooral op enthousiasme, deskundigheid, kind- en klantvriendelijkheid en het kunnen samenwerken. 

Er is ook regelmatig een pedagoog aanwezig, die de leidsters ondersteunt bij de ontwikkeling van uw kind. 

De inzet van het aantal leidsters wordt bepaald door het leidster-kind-ratio. Daarvoor is een rekentool ontwikkeld en die kunt u bekijken als u klikt op de volgende link: https://1ratio.nl. Het overzicht van de leidsters die op de groep staan, hangt op het informatiebord bij de ingang.

Stagiaires

Er zijn regelmatig stagiaires op Kinderdagpaleis Boerhaave. We zien het als taak om leidsters van de toekomst op te leiden. De kwaliteit van een stageplek wordt gecontroleerd door Calibris.

BOL-leerling
De meeste stagiaires zijn BOL-leerlingen (Beroeps Opleidende Leerweg), die de leidsters bij de dagelijkse werkzaamheden kunnen ondersteunen. Een BOL-leerling is boventallig aanwezig. 

BBL-leerling
Een stagiair kan ook een BBL-leerling zijn (Beroeps Begeleidende Leerweg) en komt dan in dienst bij Kinderdagpaleis Boerhaave. Bij deze leerlingen wordt de formatieve inzet bepaald volgens richtlijnen van de CAO-kinderopvang en deze gaat van 0 naar 100%.
 

 

 Contact 

 

 Rondleiding 

 


kroontje recht


Kinderdagpaleis Boerhaave
Boerhaaveplein 22 hs
1091 AT Amsterdam
T: 020 - 358 3722
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

button slotje gesloten


kroontje recht